Turplanleggingsmøte for 2021

Arrangement

Dato
24. september kl. 18:00 - 21:30
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
TT Fjellsportgruppa
Dette arrangementet er over!

Det nærmer seg et nytt år - og en ny turplan må på plass. Som vanlig i TTF blir turplanen bestemt ut fra forslag og ønsker fra medlemmene.

Ingen turer er for store eller for små, vi vil ha et variert turprogram - og vi vil gjerne ha ditt bidrag!

Send inn forslag på forhånd dersom du tenker på en tur du gjerne vil ha på kommende program, eller kom med forslag under møtet.

Turplanleggingsmøtet for 2021 blir i Powerhouse Trondheim, på Brattørkaia 17. Møtet starter kl. 18:00 med servering av middag i kantina - som TTF spanderer :-) Kl. 19:00 samler vi oss auditoriet og setter sammen turplanen for neste år.

På grunn av gjeldende smittevernregler, og for å vite hvor mange som kommer - må vi ha påmelding til møtet og det er begrenset antall plasser. Meld deg på med linken til høyre, og skriv gjerne en kommentar om du ønsker vegetarmeny, eller har andre behov. Påmelding innen 21.september!

Til møtet ønsker vi oss forslag på:

  • - Turer eller samlinger.
  • - Kurs som du ønsker å delta på - eller arrangere! Dette kan også være kurs eller foredrag på kveldstid i ukedagene.

Hvilke typer aktiviteter du ønsker deg? F.eks. toppturer (både på ski og til fots), fjellskiturer, isklatring, fjellklatring, tinderangling, bretur, via ferrata, stisykling, stiløping, ridetur, padling - eller noe annet?

For turforslag ønsker vi oss helst turer der du selv kan bidra som koordinator, eller evt. at du tar med forslag på en egnet koordinator som vi så kan ta kontakt med. Videre ønsker vi på dette punktet også informasjon om:
- Om det skal være en fellestur eller samling (*se definisjoner nedenfor)
- Ønsket ca. tidspunkt på året

Send inn dine forslag ved å sende e-post til bj.pedersen@gmail.com! Senest mandag 21. september!

Noen interessante datoer i 2021:

  • Påske: 27. mars - 5. april
  • 1. mai er på en lørdag :-(
  • Torsdag 13. mai er Himmelspretten
  • 17. mai er på en mandag
  • 21. - 24.mai er pinsehelg

Fellestur er en tur der fjellsportgruppa ved koordinator spesifiserer turmålet og planlegger turen, men hvor alle deltakerne bidrar til gjennomføringen av turen.

Samling er et arrangement hvor fjellsportgruppa ved koordinator organiserer transport, overnatting og evt. mat, samt legger til rette for at deltakerne fremmer turforslag selv og planlegger og gjennomfører disse sammen etter egne evner.

 

Turplanleggingsmøte for 2021

Det nærmer seg et nytt år - og en ny turplan må på plass. Som vanlig i TTF blir turplanen bestemt ut fra forslag og ønsker fra medlemmene. Ingen turer ...

Kontaktinformasjon: