Barmarkstrening, kom i form til skisesongen

Fellestur

Dato
2. desember 2020 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Arrangør
TT Fjellsportgruppa
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hva om det fantes en metode for at vinterens skiturer kan bli lettere og med mer overskudd, tryggere og med bedre kontroll i utforkjøringene? Hm... Jo, det gjør det, bli med på barmarkstrening utover høsten til snøen kommer!

 

Vi setter av onsdagskveldene fremover for å forberede og glede oss til skisesongen gjennom barmarkstrening for alle, ikke bare racerne. Vi prøver litt forskjellige plasser i byen og litt ulike varianter av utetrening på barmark, og ser om dette kan friste flere enn den harde kjerne. Gruppetrening inne er ikke mye stas med dagens smittesituasjon. Utetrening derimot! Det eneste du inhalerer her er frisk høstluft og barnåler. Det tåler og trenger du!

Sted vil variere mellom steder der det går an å trene variert innafor et relativt avgrensa område for eksempel bakkeløping i Estenstadveien, trappeløping i Granåsen og andre steder og aktiviteter der vi raskt får opp pulsen og den raskt kommer ned igjen så vi får skravla sammen og delt litt våte skidrømmer. Får vi til å samles med eller uten tak over hodet for en kafferast innimellom blir dette en fin bonus.

 

Vi vil normalt starte kl 19:00 og holde på én til énogenhalv time. Hver ukes startsted varsles på FB-gruppa vår facebook.com/groups/TTFjellsportgruppa og via TTF-maillista.

 

På grunn av smittesituasjonen har vi påmelding til alle aktiviteter og begrensa antall plasser her ttfdb.no. Sjekk ut DNT sine retningslinjer for aktivitet her og helsemyndighetene her. Kom bare om du er frisk, ikke i karantene og påmeldt turen på forhånd.

 

Dette er for alle som vil få mer ut av vinterens skiturer og dermed for alle kondisjonsnivå!

 

 

Barmarkstrening, kom i form til skisesongen

Hva om det fantes en metode for at vinterens skiturer kan bli lettere og med mer overskudd, tryggere og med bedre kontroll i utforkjøringene? Hm... Jo, det gjør det, bli ...

Kontaktinformasjon: