Turplanleggingsmøte for 2022

Arrangement

Dato
30. september kl. 17:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
TT Fjellsportgruppa
Dette arrangementet er over!

Det nærmer seg et nytt år og en ny turplan må på plass. Som vanlig i TTF blir turplanen bestemt ut fra forslag og ønsker fra medlemmene.

Turplanleggingsmøtet for 2022 blir avholdt i Powerhouse Trondheim på Brattørkaia 17 torsdag 30.september. Møtet starter kl. 17:00 med servering av viltgryte m/poteter, eplekake m/krem og kaffe - som TTF spanderer. Etter middag og dessert setter vi sammen turplanen for neste år.

På grunn av matservering og gjeldende smittevernregler må vi ha påmelding til møtet og det er begrenset antall plasser. Meld deg på via linken til høyre, og skriv gjerne en kommentar om du ønsker vegetarmeny, eller har andre behov. Påmelding innen mandag 27.september!

Turplanen blir bestemt ut fra forslag og ønsker fra medlemmene. Vi vil gjerne ha dine forslag og ønsker til kurs, turer og andre aktiviteter som kan fylle turprogrammet for 2022. Ingen turer er for store eller for små, vi vil ha et variert turprogram - og vi vil gjerne ha ditt bidrag! Basert på forslagene blir vi enige om turprogrammet på møtet.

Her er midlertidig turplan for 2022 som blir oppdatert fortløpende fram til møtet basert på innkomne forslag: https://fjellsport.tt.no/turplan-2022.

Send forslag til vegard.longva@gmail.com før møtet, eller kom med forslag under møtet. Vi ønsker forslag på:

  • Turer, samlinger eller kurs som du ønsker å delta på eller arrangere.
  • Hvilke typer aktiviteter du ønsker deg, f.eks. toppturer (både på ski og til fots), fjellskiturer, isklatring, fjellklatring, tinderangling, bretur, via ferrata, stisykling, stiløping, ridetur, padling eller noe annet?
  • Hverdagsturer eller foredrag som du ønsker å delta på eller arrangere.

For turforslag er det ønskelig at du selv kan bidra som koordinator, eller evt. at du foreslår en kandidat som koordinator. Forslaget må også inneholde følgende informasjon:

  • Om det skal være en fellestur eller samling
  • Ønsket ca. dato

Fellestur er en tur der fjellsportgruppa ved koordinator spesifiserer turmålet og planlegger turen, men hvor alle deltakerne bidrar til gjennomføringen av turen.

Samling er et arrangement hvor fjellsportgruppa ved koordinator organiserer transport, overnatting og evt. mat, samt legger til rette for at deltakerne fremmer turforslag selv og planlegger og gjennomfører disse sammen etter egne evner.

Noen interessante datoer i 2022:

  • Påske: 9.april - 18.april
  • 1.mai er på en søndag :-(
  • Torsdag 26.mai er Himmelspretten
  • 17.mai er på en tirsdag
  • 3.juni - 6.juni er pinsehelg

TTF Turretningslinjer

Turplanleggingsmøte for 2022

Det nærmer seg et nytt år og en ny turplan må på plass. Som vanlig i TTF blir turplanen bestemt ut fra forslag og ønsker fra medlemmene. Turplanleggingsmøtet for 2022 ...

Kontaktinformasjon: