Løpetur rundt Skjellbreia fra Granåsen

Fellestur

Dato
27. september kl. 18:00 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur
Arrangører
TT Fjellsportgruppa, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra Granåsen er det mange turmuligheter og denne gangen legger vil turen rundt Skjellbreia, en runde på ca. 12km.

Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka før, men som ønsker å bli kjent med nye stier og løpe sammen med andre som liker terrengløping.

Turen vil ta ca 1,5 time, og underlaget er variert - stier med grusdekke, skogs-stier, litt myr og litt grusvei. Vi prøver å finne et felles tempo som passer alle i gruppa og som gjør at vi kan prate sammen og se oss om underveis. Samtidig krever turen en viss form. Du bør klare å løpe 1 til 1,5 time sammenhengende på asfalt eller i terrenget.

Det vil bli mørkt på slutten av turen, så alle må ha med hodelykt!

Oppmøte ved Sparebankhytta i Granåsen litt før kl 1800. Nærmeste bussholdeplasser er "Granåsen VM-anlegget". Turen vil bli lagt opp slik at vi starter og slutter samme sted. 

Pakkeliste:

  • Løpesko med godt grep (eks terrengløpesko),
  • Hodelykt
  • Klær etter vær
  • Lett løpesekk/vest/belte med vann, næring og vindjakke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Når du melder deg på dette kurset/turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

Løpetur rundt Skjellbreia fra Granåsen

Fra Granåsen er det mange turmuligheter og denne gangen legger vil turen rundt Skjellbreia, en runde på ca. 12km. Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka ...

Kontaktinformasjon: