Bål- og barfrosttur

Fellestur

Fra dato
13. november kl. 09:00
Til dato
14. november
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
TT Fjellsportgruppa
Dette arrangementet er over!

Vi satser på finvær og barfrost, og tar med oss utstyr for å sove ute under stjernehimmelen.

Planen for helga er avreise lørdag morgen, enten med biler eller egnet kollektivtransport. Siden det blir mørkt ganske tidlig blir det en relativt kort fottur før vi finner et sted å slå leir. Koordinatorene kjøper inn til felles middag. All annen mat må du ta med selv.

Søndag går vi en tur i terrenget før vi returnerer hjem.

Hvor turen går kommer vi tilbake til når det nærmer seg, og vi kan se an værmelding og eventuelle snøforhold. Området rundt Omnfjellet, Frosta eller Malvikmarka er muligheter. Vi tenker maks. 1-1,5 timer reise.

Utstyr:

- Utstyr for utendørs overnatting
- hengekøye, tarp, telt etter eget ønske og endelig turmål (finnes det trær for hengekøye f.eks?).
- liggeunderlag og sovepose det som trengs for utendørs overnatting på senhøsten.
- Mat og drikke; Koordinatorene kjøper inn til felles middag (husk å skrive merknad i påmeldingen hvis du har noe behov mtp matvarer som må tas hensyn til), ta ellers med det du trenger selv.
- Kart og kompass
- skriv i påmelding om du kan ta med kokeutstyr (brenner og gryter)

Krav til deltakerne:

Som normalt på TTF-turer er det ingen turleder. Deltakerne skal ha satt seg inn i terrenget turen går gjennom på forhånd, og skal være i stand til å ta ansvar for veivalg underveis. Hver enkelt må på forhånd vurdere turens lengde, høydemetre osv. i forhold til sin egen form og ferdighet. Deltakerne må være i stand til å ta vare på seg selv ute i fjellet, og ha med klær og utstyr for varierende vær.  Se TTFs  turretningslinjer.

 Covid-19:

  • Les og følg rådene fra FHI
  • Les og følg rådene fra DNT
  • Hvis du får symptomer på en luftveisinfeksjon som feber, sår hals eller hoste, eller har vært i nærheten av noen som kan være smittet, hold deg hjemme fra turen. Si ifra umiddelbart hvis dette skjer underveis eller i dagene etter turen.
  • Vi kan samkjøre. Hvis du kjører selv og av smittegrunner ikke ønsker passasjerer, sett 0 på både "antall passasjerer" og "antall passasjerer hvis få biler" ved påmelding.
  • Vask hender grundig og ofte, ha med deg håndsprit når du ikke har tilgang til varmtvann og såpe

Påmelding:

Påmelding på https://ttfdb.no/ innen mandag 8. november 2021.

Maks 12 deltakere

Kontaktinformasjon: