Festtur med jubileumsmiddag til Todalshytta

Fellestur

Fra dato
13. oktober 2017 kl. 21:00
Til dato
15. oktober 2017
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
TT Fjellsportgruppa
Dette arrangementet er over!

TTF fyller 40 år i år og vi feirer med festtur med jubileumsmiddag! Turen går til Todalshytta i Surnadal 13. - 15. oktober og inkluderer både fjelltur (evt. stisykling for de som vil), middag, musikk og dans.

Vi har reservert hele Todalshytta slik at det er plass til totalt 30 personer. Det er mulig å ankomme hytta fredag kveld for de som ønsker det eller direkte til tur lørdag morgen. Etter tur lørdag spanderer TTF velkomstdrikk på hytta før det blir tre-retters jubileumsmiddag, musikk og dans. Søndag hviler vi ut før vi drar hjem. Det er fint turterreng rett ved hytta, så de som vil kan selvfølgelig gå en tur søndag også, på eget initiativ.

Tur lørdag

Lørdag planlegger vi å gå den fine traversen over Ytre Sula (1318 moh) og Indre Sula (1321 moh). For å slippe noen av motbakkene kjører vi opp forbi Nordviksetra og starter turen på 400 moh. Etter Indre Sula fortsetter vi ned i Kvennsetdalen og Todalen der vi har satt igjen et par biler, eller vi returnerer over Gråfjellet. Turen over Indre Sula er litt luftig, så de som ønsker en enklere og kortere tur kan returnere etter Ytre Sula. Vi vil uansett dele oss i mindre grupper underveis.

Det er muligheter for stisykling i området for de som heller ønsker det. Dette blir i så fall på eget initiativ.

Ved dårlig vær, snø i fjellet e.l. vil lørdagens tur bli flyttet ned til lavere terreng.

Turretningslinjer

Se TTFs turretningslinjer her. Som normalt i TTF organiseres turen av en koordinator. Deltakerne må sette seg inn i turen og vurdere om de har nødvendig form og ferdigheter, og bidra til gjennomføringen av turen underveis. Turen over Indre Sula krever at man er komfortabel med litt luftig terreng. Kontakt gjerne koordinator om du lurer på noe.

Transport

Avreise fredag ettermiddag eller tidlig lørdag morgen med privatbiler. Retur til Trondheim søndag. Det er ca. to timers kjøring til Todalshytta. Deltakerne deles inn i billag etter påmeldingsfristen.

Utstyr

Nødvendige klær og utstyr for høst i fjellet.

Kart: Norge-serien 10084 Surnadal, 1:50 000, eller tilsvarende.

Kostnader

Pris for overnatting kr 395 per person per natt inkludert sengetøy og frokost. Tre-retters middag kr 350 pluss kostnad til drikke etter eget ønske. Kjørekostnader fordeles innad i billagene. TTFs anbefalte takst for dette er for tiden 4,1 kr per km pluss evt. bompenger og fergekostnad, som fordeles på alle i bilen inkludert sjåføren.

Påmelding

http://ttfdb.no/

Påmelding åpner tirsdag 26. september kl. 21. Påmeldingsfrist onsdag 4. oktober.

Skriv i påmeldingslista når du ønsker å reise og om du kan stille med bil.

Viktig: Påmelding er bindende etter 4. oktober i den forstand at deltaker da må påregne å betale for middag og overnatting.

Maksimalt 30 personer. Ved færre enn 15 påmeldte vil turen bli avlyst.

Ta gjerne kontakt med koordinator ved spørsmål.

Kontaktinformasjon: